Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 60 • К 30
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Щербань М. І. 0.000 До наказу (к) done
2 Сітак Л. В. 0.000 До наказу (к) done
3 Савченко С. В. 0.000 До наказу (к) done
4 Кобихно О. О. 0.000 До наказу (к) done
5 Панченко М. В. 0.000 До наказу (к) done
6 Кононець В. Б. 0.000 До наказу (к) done
7 Євтушенко О. А. 0.000 До наказу (к) done
8 Якимченко О. О. 0.000 До наказу (к) done
9 Гудименко С. С. 0.000 До наказу (к) done