Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Грушецька А. С. Пр. 2 153.371 Деактивовано (зарах. на б) 168 143 145
  • Українська мова: 168
  • Математика: 143
  • Іноземна мова: 145
  • ГК: 1.02
2 Дуркевич І. О. Пр. 4 148.500 Деактивовано (зарах. на б) 154 151 134
  • Українська мова: 154
  • Математика: 151
  • Історія України: 134