Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Кінологія, Кінноспортивна індустрія та іпологія
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Жаботинська В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Дяченко В. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Гречко Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Зіновьєва О. Є. 0.000 До наказу (к) done_all