Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Кінологія, Кінноспортивна індустрія та іпологія
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Могильний Є. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Жиглов О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Єсаков В. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Мельник С. П. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Татарников І. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Хрипун В. М. 0.000 До наказу (к) done