Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.2
Квота 1 1
Квота 2 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Кінологія, Кінноспортивна індустрія та іпологія
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Морозова О. В. Пр. 3 139.903 Деактивовано (зарах. на б) 114 131 144
  • Українська мова: 114
  • Математика: 131
  • Біологія: 144
  • РК: 1.07