Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • БМmax 5 • К 15
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 2
readiness_score 137.500
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Кінологія, Кінноспортивна індустрія та іпологія
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Крівцова Д. І. Пр. 1 176.027 До наказу (б) 169 151
  • Українська мова: 169
  • Математика: 151
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 В`югінов А. Р. Пр. 1 150.831 До наказу (б) 146 126 140
  • Українська мова: 146
  • Математика: 126
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Горбань І. В. Пр. 1 142.646 До наказу (б) 131 121 140
  • Українська мова: 131
  • Математика: 121
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
4 Петрова А. В. Пр. 2 150.831 Деактивовано (зарах. на б) 140 136 138
  • Українська мова: 140
  • Математика: 136
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
5 Гаврюшенко В. В. Пр. 3 149.341 Деактивовано (зарах. на б) 145 126 145
  • Українська мова: 145
  • Математика: 126
  • Іноземна мова: 145
  • РК: 1.07