Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 23
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бовдуй Ю. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Стукалов В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Олійник М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Брунько В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Святенко Н. І. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Міщенко В. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Запорожець Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Потикун М. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
9 Ольховська О. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
10 Набока Ю. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
11 Петренко А. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
12 Смотрова Д. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
13 Філатова А. С. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
14 Обозний О. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
15 Сергєєва П. С. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
16 Поліщук А. О. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
17 Веливецька К. М. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
18 Левада А. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
19 Ряснянська К. А. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
20 Ільчук А. Ю. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
21 Гецаєв М. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
22 Семенов Д. С. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
23 Моісєєнко І. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)