Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мотриченко С. С. 0.000 До наказу (к) done
2 Левченко О. В. 0.000 До наказу (к) done
3 Шугайло І. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Ярошенко М. В. 0.000 До наказу (к) done