Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Наріжний О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Герганова А. В. 0.000 Допущено
3 Гордійчук О. О. 0.000 Допущено
4 Вовченко Д. Ю. 0.000 Допущено
5 Леонтович В. О. 0.000 Допущено
6 Вінтонов Д. М. 0.000 Допущено