Зачекайте...

181 Харчові технології

КФКТГРБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 18 • К 18
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ніконоров Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Блажевський В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Герасімов І. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Коптюх-Руднік Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Шостак І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Сулейманов А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Потурай В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Мороз Є. В. 0.000 Зареєстровано
9 Білецький Я. А. 0.000 Відмова