Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 20
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бечка І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Яремій В. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Уреке А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Опеченик А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Павлюк Н. І. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Мигаленюк В. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Максимюк С. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Карапка М. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Антонашко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Кордубан А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Бабій К. С. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Мельничук М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Ротар Г. І. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Григоряк А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Ремша І. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Пригар Е. П. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Ротар В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Шинкарюк С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Пономаренко В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Алексейчина Д. Р. 0.000 Рекомендовано (к) done