Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 2 • К 3
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ацабріка Д. О. Пр. 2 141.299 До наказу (к) 127 131 148
  • Українська мова: 127
  • Математика: 131
  • Історія України: 148
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Левченко Г. В. Пр. 3 150.280 Відхилено (б) 150 137 155
  • Українська мова: 150
  • Математика: 137
  • Історія України: 155
  • РК: 1.04