Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 4
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.6
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Москаль К. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Вельможко М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Наумова О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гайдай О. С. 0.000 До наказу (к) done_all