Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Крафтові технології та гастрономічні інновації
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 66
  • Конкурс на бюджет: 2.67
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 23
  • Рекомендовано всього: 14
  • Рекомендован на контракт: 14
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Душка К. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Фесенко О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Жижка С. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Загребнєв М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Лосмінський О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Павленко А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Єрьомін А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Пальощенко Б. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Пальощенко А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Штанько К. В. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)
11 Кирюшко В. С. 0.000 Відмова
12 Сірик В. Ю. 0.000 Відмова
13 Мікеєв Д. В. 0.000 Відмова
14 Гончаренко А. Ю. 0.000 Відмова done