Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 18 • К 18
Заяв 18
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 18
  • Рекомендован на контракт: 18
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 29
  • Конкурс на бюджет: 3.63
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 29
  • Конкурс на бюджет: 1.81
  • Зараховано: 27
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мачіта Є. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
2 Орлов В. І. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
3 Сметаніна О. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
4 Брага Д. І. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
5 Паращук Б. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
6 Квачук С. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
7 Кан К. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
8 Яхвак В. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
9 Корецький Ю. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
10 Філатов Б. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
11 Орлов Д. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done
12 Деде О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
13 Архипов В. І. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
14 Таранюк В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Міхов С. І. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
16 Дєнєжний Д. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
17 Квітчастий А. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
18 Дудка М. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all