Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 16 • К 16
Заяв 16
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 16
  • Рекомендован на контракт: 16
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Паламарчук Є. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Кобозєва К. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
3 Єфіменко А. П. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
4 Ярошенко І. Р. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
5 Бочаров В. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
6 Несін О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
7 Матвєєва Н. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
8 Лєтовальцева Г. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
9 Оликсюк А. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
10 Філатов Б. А. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Панікар К. І. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Ефендієва В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
13 Панасюк К. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
14 Остапенко З. Ф. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
15 Байдуков Ю. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
16 Мішина М. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all