Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 3 • БМmax 3
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Грушецька Н. В. Пр. 2 154.428 Скасовано (втрата пріор.) 145 161
  • Українська мова: 145
  • Географія: 161
  • ГК: 1.02