Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Баланюк В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Драган Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Косован А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Костенчук С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Волков В. В. 0.000 Відмова
6 Герасимчук О. О. 0.000 Відмова
7 Гросу М. В. 0.000 Відмова
8 Олексюк О. А. 0.000 Відмова
9 Скінтей М. С. 0.000 Відмова