Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання,консервування та переробка молока
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рудь О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Хізаношвілі О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Юрченко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гавриков М. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Бондарчук Ю. Ю. 0.000 Зареєстровано
6 Смиковський Д. С. 0.000 Зареєстровано