Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 8 • БМ 5 • К 3
Заяв 22 • Конкурс на бюджет 4.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шевченко А. Д. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all
2 Бондаренко К. Д. 153.000 До наказу (б) 153
  • Співбесіда: 153
  • РК: 1.04
done_all
3 Лінкевич О. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
4 Поліщук М. О. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
5 Дмитрова У. М. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done_all
6 Лукасевич А. С. 162.000 Допущено 162
  • Співбесіда: 162
  • РК: 1.04
7 Дмитрієнко Т. В. 161.000 Допущено 161
  • Співбесіда: 161
  • РК: 1.04
8 Сергєєва В. Д. 160.000 Допущено 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
9 Осипчук А. О. 153.000 Допущено 153
  • Співбесіда: 153
  • РК: 1.04
10 Бойко Б. П. 152.000 Допущено 152
  • Співбесіда: 152
  • РК: 1.04
11 Слободяник А. С. 150.000 Допущено 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
12 Фомін Д. А. 133.000 Допущено 133
  • Співбесіда: 133
  • РК: 1.04
13 Топчанюк Г. М. 132.000 Допущено 132
  • Співбесіда: 132
  • РК: 1.04
14 Кравець М. М. 131.000 Допущено 131
  • Співбесіда: 131
  • РК: 1.04
15 Сільченко А. В. 130.000 Допущено 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
16 Солодова К. В. 130.000 Допущено 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
17 Ступаченко В. Ю. 124.000 Допущено 124
  • Співбесіда: 124
  • РК: 1.04
18 Клейншмідт Д. М. 151.000 Відхилено (б) 151
  • Співбесіда: 151
  • РК: 1.04
19 Гетманова А. Е. 183.000 Відмова 183
  • Співбесіда: 183
  • РК: 1.04
20 Висоцький В. В. 165.000 Відмова 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.04
21 Сорока Д. М. 151.000 Відмова 151
  • Співбесіда: 151
  • РК: 1.04
22 Прищепа К. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)