Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 17
Заяв 9
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дем`янчук І. В. 155.000 До наказу (б) 136 114 121
  • Українська мова: 136
  • Математика: 114
  • Історія України: 121
done_all
2 Єловик Ю. П. 152.000 До наказу (б) 125 121 118
  • Українська мова: 125
  • Математика: 121
  • Історія України: 118
done_all
3 Волошин Ю. А. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
4 Павлюк Т. В. 139.000 До наказу (б) 139
  • Співбесіда: 139
done_all
5 Антименюк Т. В. 131.000 До наказу (б) 131
  • Співбесіда: 131
done_all
6 Стречик І. А. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
7 Монастирський Н. С. 160.000 Рекомендовано (б) 160
  • Співбесіда: 160
8 Андреєв Д. В. 0.000 Допущено
9 Ковальчук В. С. 133.000 Деактивовано (зарах. на б) 133
  • Співбесіда: 133