Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 9
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вербовий Є. О. 0.000 До наказу (к) done
2 Гідія Р. М. 0.000 До наказу (к) done
3 Голод Б. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Дацюк Д. О. 0.000 До наказу (к) done
5 Дмитрук Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Кошлай Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Левчук М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Токарський М. Р. 0.000 До наказу (к) done
9 Яремчук Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all