Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСП«ПФКЗВО«ДУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 9 • К 9
Заяв 9
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Варварюк В. О. 0.000 До наказу (к) done
2 Кирилюк Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Мельник В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гуменний М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Чоплак Р. Д. 0.000 До наказу (к) done
6 Скорик Р. Й. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Сокол І. П. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Солонар В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Тітов О. О. 0.000 До наказу (к) done_all