Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Філь В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Дейчаківська А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Пирин А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Зайлер А. Т. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Когуч М. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Пецкович І. О. 0.000 Відмова