Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бобер Я. М. 0.000 До наказу (к) done
2 Дубан О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Хабовець З. Ю. 0.000 Зареєстровано
4 Мартиновська А. В. 0.000 Зареєстровано
5 Ліска В. М. 0.000 Зареєстровано
6 Сабітов Д. Е. 0.000 Зареєстровано
7 Мельник О. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
8 Макуховський А. Р. 0.000 Відмова