Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кремінець В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Воробець Ю. М. 0.000 До наказу (к) done
3 Паращак О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гладка Х. І. 0.000 Зареєстровано
5 Довгань З. А. 0.000 Зареєстровано
6 Гусак Ю. А. 0.000 Зареєстровано
7 Дячук К. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
8 Макуховський А. Р. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)