Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 9 • К 9
Заяв 21
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дністрян Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Тесляк О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Волович В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Макітра Я. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Цимбала Н. Я. 0.000 До наказу (к) done
6 Балич Г. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
7 П`єх В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Стоцький О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Коротун А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Твердохліб Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Римский В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Гусак І. А. 0.000 Зареєстровано
13 Ліска В. М. 0.000 Зареєстровано
14 Смілка Т. О. 0.000 Зареєстровано
15 Почесуй А. О. 0.000 Зареєстровано
16 Маїк М. Т. 0.000 Зареєстровано
17 Дідух О. В. 0.000 Зареєстровано
18 Дубан О. В. 0.000 Зареєстровано
19 Вівчарчин З. Н. 0.000 Зареєстровано
20 Сабітов Д. Е. 0.000 Зареєстровано
21 Макуховський А. Р. 0.000 Зареєстровано