Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 10
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Яценко В. В. 116.000 До наказу (к) 116
  • Фахове випробування: 116
done
2 Костюченко Є. С. 116.000 До наказу (к) 116
  • Фахове випробування: 116
done
3 Цмех О. В. 112.000 До наказу (к) 112
  • Фахове випробування: 112
done
4 Покора А. Р. 112.000 До наказу (к) 112
  • Фахове випробування: 112
done
5 Жухевич Р. В. 112.000 До наказу (к) 112
  • Фахове випробування: 112
done
6 Фурлет А. П. 108.000 До наказу (к) 108
  • Фахове випробування: 108
done
7 Площенюк О. Л. 108.000 До наказу (к) 108
  • Фахове випробування: 108
done
8 Хаустович О. А. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фахове випробування: 104
done
9 Башинський В. В. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фахове випробування: 104
done
10 Макаревич О. О. 108.000 Відхилено (к) 108
  • Фахове випробування: 108
done