Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бойко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Демиденко А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Запутряєв В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Комищук О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Парусов А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Шпорт Я. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Васильченко В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Шевчук О. А. 0.000 Затримано
9 Кобозєв О. О. 0.000 Відмова