Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бєрназ К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Магдич І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Канцур О. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
4 Канцур Ю. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)