Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 2.5
readiness_score 134.000
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендован на контракт: 10
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Купрієнко С. М. Пр. 1 145.400 До наказу (б) 114 127 162
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 114
  • ТЗНК: 127
  • Фахове випробування: 162
  • РК: 1.07
done_all
2 Лобода Є. В. Пр. 1 142.800 До наказу (б) 114 144 152
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 114
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 152
  • РК: 1.07
done_all
3 Дорогань Д. Ю. Пр. 2 147.400 Деактивовано (зарах. на б) 131 144 154
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 131
  • ТЗНК: 144
  • Фахове випробування: 154
  • РК: 1.07
4 Хмелик К. В. Пр. 1 140.600 Деактивовано (зарах. на б) 140 137 142
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 137
  • Фахове випробування: 142
  • РК: 1.07
5 Плечко О. С. Пр. 3 130.400 Деактивовано (зарах. на б) 126 142 128
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • ТЗНК: 142
  • Фахове випробування: 128
  • РК: 1.07
6 Дорогань Д. Ю. К 55.000 Скасовано (втрата пріор.) 131 144
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 131
  • ТЗНК: 144
  • РК: 1.07