Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 14 • БМ 9 • К 5
Заяв 27 • Конкурс на бюджет 3
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чип В. Я. 188.000 До наказу (б) 188
  • Співбесіда: 188
done_all
2 Мостова А. І. 184.000 До наказу (б) 184
  • Співбесіда: 184
done_all
3 Карнаус Н. М. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
4 Іванова А. А. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
done_all
5 Притула А. І. 162.000 До наказу (б) 162
  • Співбесіда: 162
done_all
6 Зарубайко В. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
7 Пасенчук Є. С. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
8 Марціновський О. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
9 Єднак М. С. 0.000 Відмова
10 Чорний І. Б. 0.000 Відмова
11 Король А. В. 0.000 Відмова
12 Ткачук А. І. 0.000 Відмова
13 Острук М. О. 0.000 Відмова
14 Корчемака В. В. 0.000 Відмова
15 Івасів О. І. 0.000 Відмова
16 Захарчишин М. І. 0.000 Відмова
17 Чорній Д. І. 0.000 Відмова
18 Кармазин В. В. 0.000 Відмова
19 Павлюк Д. М. 0.000 Відмова
20 Бочкаров І. А. 0.000 Відмова
21 Данкевич В. В. 0.000 Відмова
22 Недотятко Н. М. 0.000 Відмова
23 Марущак В. В. 0.000 Відмова
24 Ємець О. В. 0.000 Відмова
25 Танчик А. А. 0.000 Відмова
26 Віксіч О. В. 0.000 Відмова
27 Чайківська А. І. 0.000 Відмова