Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСП«ПФКЗВО«ДУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 11 • БМ 8 • К 3
Заяв 16 • Конкурс на бюджет 2
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сокоть У. О. 125.000 До наказу (б) 125
  • Співбесіда: 125
Співбесіда
done_all
2 Гораш М. А. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
done_all
3 Гончарук К. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
4 Подпольна Б. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
5 Душко М. І. 125.000 До наказу (б) 125
  • Співбесіда: 125
done_all
6 Зайцев В. Р. 125.000 До наказу (б) 125
  • Співбесіда: 125
done_all
7 Зайцев В. Р. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
8 Садовнік Б. В. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
9 Гах О. М. 0.000 До наказу (к) done
10 Лісний С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Шагієв Б. А. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Гловачевський А. О. 120.000 Відмова 120
  • Співбесіда: 120
13 Дирда М. І. 0.000 Відмова
14 Романченко М. В. 0.000 Відмова
15 Гребенюк О. В. 0.000 Відмова
16 Ющишин А. А. 0.000 Відмова