Зачекайте...

181 Харчові технології

ЦКТД Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 15
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мішков М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Волосата Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Савченко І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Милосердна В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Ткаченко В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Слободянюк Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Шевченко Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Кетрар А. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Коршевенюк О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Іваницький В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Велика А. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Атанасова С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Короленко О. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Бєлова О. В. 0.000 Допущено
15 Клавсуть О. В. 0.000 Допущено