Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • БМ 8 • К 15
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шишканинець Є. М. 122.000 До наказу (б) 122
  • Співбесіда: 122
done_all
2 Пехньо І. І. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
3 Кагач Ю. І. 115.000 До наказу (б) 115
  • Співбесіда: 115
done_all
4 Маринець І. І. 113.000 До наказу (б) 113
  • Співбесіда: 113
done_all
5 Козик Л. С. 110.000 До наказу (б) 110
  • Співбесіда: 110
done_all
6 Хараїн Е. А. 121.000 Відмова 121
  • Співбесіда: 121
7 Кучинка А. І. 120.000 Відмова 120
  • Співбесіда: 120
8 Кошеля М. Ю. 108.000 Відмова 108
  • Співбесіда: 108