Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.6
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Горошко А. В. Пр. 1 153.664 До наказу (б) 153 134
  • Українська мова: 153
  • Історія України: 134
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Горбатюк Д. І. Пр. 1 152.519 До наказу (б) 136 150
  • Українська мова: 136
  • Біологія: 150
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
3 Шайтурова А. О. Пр. 1 135.358 До наказу (б) 133 110 138
  • Українська мова: 133
  • Математика: 110
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all