Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бортник А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Хитра О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Олих М. А. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Захаренко А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Коломієць Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Гордієвич В. О. 0.000 Відмова
7 Крупа С. Л. 0.000 Деактивовано (зарах. на б)