Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 4 • БМ 4
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пісмарьова А. І. 154.000 До наказу (б) 128 121 121
  • Українська мова: 128
  • Математика: 121
  • Історія України: 121
  • РК: 1.04
done_all
2 Линник К. П. 190.000 Відмова 162 152 143
  • Українська мова: 162
  • Математика: 152
  • Хімія: 143
  • РК: 1.04
3 Кулик П. С. 169.000 Відмова 140 131
  • Українська мова: 140
  • Математика: 131
  • РК: 1.04
4 Драч В. В. 167.000 Відмова 138 131 131
  • Українська мова: 138
  • Математика: 131
  • Фізика: 131
  • РК: 1.04
5 Гук Є. І. 162.000 Деактивовано (зарах. на б) 128 126 134
  • Українська мова: 128
  • Математика: 126
  • Іноземна мова: 134
  • РК: 1.04
6 Породько Ю. О. 155.000 Відмова 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.04
7 Калюжна Є. С. 100.000 Відмова 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04