Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Ветеринарно-технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 20 • БМ 20
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 0.35
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мелет О. В. 158.000 До наказу (б) 158
  • Співбесіда: 158
  • РК: 1.04
done_all
2 Мелет А. В. 152.000 До наказу (б) 152
  • Співбесіда: 152
  • РК: 1.04
done_all
3 Бідненко С. Ю. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
4 Дігтяр І. О. 139.000 До наказу (б) 139
  • Співбесіда: 139
  • РК: 1.04
done_all
5 Скорина В. І. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done_all
6 Антонь С. В. 115.000 До наказу (б) 115
  • Співбесіда: 115
  • РК: 1.04
done_all
7 Непийвода О. С. 101.000 Відмова 101
  • Співбесіда: 101
  • РК: 1.04