Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Заочне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 3р 0м
ВМ 10 • К 4
Заяв 7
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Капітанець Т. А. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
2 Ремез К. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
3 Романишин І. М. 145.000 До наказу (б) 145
  • Співбесіда: 145
done_all
4 Черний О. С. 145.000 До наказу (б) 145
  • Співбесіда: 145
done_all
5 Томків П. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
6 Кучмій В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Зозуля П. П. 145.000 Деактивовано (зарах. на б) 145
  • Співбесіда: 145