Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 9
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Коршукова О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Сидоренко А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Ланчук А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Скібіцька С. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Бандурка Л. М. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Гецко Т. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Койда І. І. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Кух А. С. 0.000 Зареєстровано
9 Сирбу С. М. 0.000 Зареєстровано