Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСПТАКУНУС Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 35
Заяв 11
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Скрипник І. В. 145.000 До наказу (б) 145
  • Співбесіда: 145
done_all
2 Пікало К. О. 134.000 До наказу (б) 134
  • Співбесіда: 134
done_all
3 Орлик О. В. 132.000 До наказу (б) 132
  • Співбесіда: 132
done_all
4 Кондратюк М. Ю. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
5 Горенюк І. А. 129.000 До наказу (б) 129
  • Співбесіда: 129
done
6 Рачінський С. М. 129.000 До наказу (б) 129
  • Співбесіда: 129
done_all
7 Ящук І. В. 128.000 До наказу (б) 128
  • Співбесіда: 128
done_all
8 Андрієвський Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Шевцов О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Горбенко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Горбенко В. В. 135.000 Відмова 135
  • Співбесіда: 135