Зачекайте...

181 Харчові технології

Освіта Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 30 • К 30
Заяв 5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Заїко Ю. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Городний Б. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Півень Т. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Фрол Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Гриценко Я. С. 0.000 Рекомендовано (к)