Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

ХТТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 17
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Луценко О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Корпан Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Пугачова М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Іванова М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Халатян Н. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Недбайло В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Шпаковська А. П. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Петренко В. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Тарасюк Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Рябченко М. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Литвиненко Ю. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Томас М. П. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Процак О. В. 0.000 Відмова
14 Остапова К. О. 0.000 Відмова
15 Івасишина А. І. 0.000 Відмова
16 Терещенко А. М. 0.000 Відмова
17 Фетісова Д. А. 0.000 Відмова