Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 25 • К 25
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гальчук Н. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Жабинець І. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Соловей І. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Білоус О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Дриг Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Зубок О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Сердюк С. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Тесленок В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Шевченко В. В. 0.000 Затримано
10 Бездушна В. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
11 Тупик С. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)