Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Меркулова А. П. 164.000 До наказу (б) 164
  • Індивідуальна усна співбесіда: 164
+
2 Походун О. О. 163.000 До наказу (б) 163
  • Індивідуальна усна співбесіда: 163
+
3 Мирошниченко Д. І. 155.000 До наказу (б) 155
  • Індивідуальна усна співбесіда: 155
+