Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гривенко В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Кузьменко Д. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Харченко Ю. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Корзун О. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Ключко А. Ю. 0.000 До наказу (к) +
6 Балякін Г. Є. 0.000 Рекомендовано (к)