Зачекайте...

181 Харчові технології

ЦКТД Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ананьєв П. П. 0.000 До наказу (к) +
2 Черкез Н. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Чумаченко К. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Гупало М. С. 0.000 До наказу (к) +
5 Куруч О. Є. 0.000 До наказу (к) +
6 Хлюстіна А. С. 0.000 До наказу (к) +
7 Патратій А. І. 0.000 До наказу (к) +
8 Мирза В. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Чумаченко О. С. 0.000 До наказу (к) +
10 Рибальченко О. А. 0.000 Відмова