Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 10 • БМmax 6 • К 4
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.5
Квота 1 1
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 1.2
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хоров Р. В. Пр. 1 146.574 До наказу (б) 144 127 160
  • Українська мова: 144
  • Математика: 127
  • Історія України: 160
  • ГК: 1.02
+
2 Кот М. В. Пр. 2 132.600 Рекомендовано (к) 130 130 130
  • Українська мова: 130
  • Математика: 130
  • Історія України: 130
  • ГК: 1.02
Квота-1
3 Янчевський В. В. Пр. 2 165.648 Рекомендовано (к) 169 156 160
  • Українська мова: 169
  • Математика: 156
  • Історія України: 160
  • ГК: 1.02