Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 46 • БМmax 5 • К 41
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Квота 2 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 267-6331931 В. О. Пр. 3 130.000 До наказу (б) 129 131
  • Українська мова: 129
  • Математика: 131
Квота-2 +
2 Капацин М. Є. Пр. 1 158.500 До наказу (б) 177 140
  • Українська мова: 177
  • Математика: 140
  • ГК: 1.02
+
3 Ус В. С. Пр. 5 132.000 Рекомендовано (к) 138 126
  • Українська мова: 138
  • Математика: 126
4 Власова А. А. Пр. 4 129.000 Рекомендовано (к) 153 105
  • Українська мова: 153
  • Математика: 105
5 Юрковський М. В. Пр. 2 103.000 Рекомендовано (к) 106 100
  • Українська мова: 106
  • Математика: 100
  • ГК: 1.02